Tafelblad Kopen

Tafelblad Kopen | Kies voor een tafelblad van steen!

Net als keukenwerkbladen kunt u op onze site, keukenwerkbladen-kopen.nl, terecht voor top kwaliteit tafelbladen van steen. Door te kiezen voor een tafelblad van steen, kiest u voor uitzonderlijke, langdurige klasse. Een tafelblad van steen blijft namelijk jarenlang haar stijlvolle uiterlijk behouden, ongeacht welke steen u kiest.

In onze steenfabriek kunnen we de verschillende stenen die we op de site aanbieden verwerken tot aanrechtbladen, badkamerbladen en dus ook tafelbladen. U bepaalt de afmetingen, de dikte, het materiaal en de speciale afwerkingen van het tafelblad en wij zorgen ervoor dat deze volledig volgens u wensen bij op de stoep wordt afgeleverd.
Ga dus hier op zoek naar het ideale tafelblad.

Wij zijn er zeker van dat u tussen de enorme hoeveelheid mogelijkheden die wij presenteren het u zal lukken om een favoriet te kiezen. Lees daarnaast verder over alles wat u over een tafelblad van steen moet weten.

Tafelblad Kopen | Een tafelblad van steen kopen?

Bent u van plan om een nieuw tafelblad aan te schaffen? Een tafelblad van steen is dan zeker het overwegen waard. Een tafelblad van plastic of kunststof is vaak geen lang leven beschoren en een tafelblad van hout moet meerdere malen per jaar in de was gezet worden. Zo niet, dan is een houten tafelblad kwetsbaar voor vlekken, kringen, krassen en meer.

Met een tafelblad van steen heeft geen last van dergelijke problemen. Zelfs de meest kwetsbare stenen in ons assortiment – hardsteen, marmer en leisteen – zijn vele malen beter bestand tegen verschillende vormen van slijtage dan de alternatieven. Bovendien gaan ook deze tafelbladen extra lang mee wanneer u maatregelen treft.

De meest bestendige stenen, en tevens meest populaire, stenen uit ons assortiment – graniet, keramiek, composiet en Dekton – zijn vergeleken met de alternatieven zelfs vrijwel onverwoestbaar. Tafelbladen van deze materialen zijn immuun voor krassen, ondervinden geen last van harde stoten en hebben een extreem lange levensduur.

Tafelblad Kopen | Welke steen past het best bij uw woning?

Wanneer u bij ons een tafelblad gaat kopen, dan zult u versteld staan over het aantal keuzemogelijkheden. Niet alleen bieden we tafelbladen van diverse materialen; per steen soort heeft u de keuze uit verschillende merken, kleuren, afwerkingen en randen. U kunt uw tafelblad dus voor een groot deel geheel zelf samenstellen.

Het is dan ook voor veel mensen lastig om het ideale tafelblad te ontwerpen. U kunt voor advies terecht bij onze helpdesk. Onze medewerkers zullen dan met u mee kijken om te zoeken naar een steen die goed aansluit bij uw wensen en huidige woonsituatie. We bieden ook proefexemplaren van verschillende stenen aan welke bij u thuis geleverd kunnen worden zodat u een betere keuze kunt maken.

De eigenschappen van de steen in kwestie, zoals de kras- en hittebestendigheid van een tafelblad, spelen een grote rol in het bepalen van de steen voor uw tafelblad. Toch komt het uiteindelijk op neer op welke steen u het meest aanspreekt en welke ervoor zorgt dat uw tafel een briljante toevoeging is op de rest van de ruimte.

Tafelblad Kopen | Tafelbladen in verschillende vormen en maten

Onze fabriek is voorzien van verschillende computergestuurde machines waardoor wij in staat zijn om iedere steen in ons assortiment de gewenste vorm en afmetingen te geven. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor aanrechtbladen, badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen. Geef aan ons uw verlanglijstje door en wij zorgen ervoor dat we het tafelblad van uw dromen leveren.

Het is niet alleen mogelijk om de lengte en breedte te bepalen. We leveren onze tafelbladen ook in verschillende diktes. Voor massief steen kunt u kiezen uit drie verschillende diktes: 12 mm, 20 mm en 30 mm. Wilt u een dikker tafelblad dan is dat ook mogelijk. We kunnen uw tafelblad namelijk opdikken. We maken het blad kunstmatig dikker zodat deze dikker wordt zonder dat we meer materiaal verbruiken.

Bovendien kunnen we uw tafelblad voorzien van diverse uitsparingen. Wanneer u dus bij ons een offerte aanvraagt dan kunt u naast de afmetingen ook de door uw gewenste uitsparingen doorgeven. Als u dus een spoelbak en kraan, een hoekuitsparing of extra zijranden in uw tafelblad wilt, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Tafelblad Kopen | Tafelbladen van steen hoeven niet duur te zijn

In ons assortiment treft u verschillende stenen aan waarvan bekend is dat zij behoorlijk prijzig zijn. Marmer, Dekton en keramiek zijn voorbeelden van stenen met een uitzonderlijk uiterlijk en/of bestendigheid. Helaas worden deze prachtige materialen vaak overgeslagen vanwege de prijs.

Wij vinden dit zonde en bieden daarom tafelbladen en andere producten aan van diverse uitzonderlijke stenen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Als u dus een bijzonder tafelblad met een eigen uitstraling wilt voor een betaalbare prijs, dan kunt u nu op onze offerte pagina een vrijblijvende offerte aanvragen. We streven ernaar om uw offerte aanvraag binnen 48 uur te beantwoorden.