Overige Toepassingen

Overige Toepassingen | Nog meer mogelijkheden voor natuursteen

Op keukenwerkbladen-kopen.nl kunt u onder andere terecht voor aanrechtbladen, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken maar dat is beslist niet alles. We bieden zowel op onze site en op aanvraag talloze andere producten van natuursteen. Het materiaal is dan ook ontzettend divers.

Voor alle stenen die wij aanbieden op onze site, van composiet tot terrazzo, zijn verschillende applicaties mogelijk. Indien u een specifieke wens heeft voor een bepaalde steen, en u kunt dit product niet op onze site vinden, dan kunt contact opnemen met onze klantendienst. We zullen u dan op professionele wijze verder helpen.

Overige Toepassingen | Ideeën voor natuursteen applicaties

Op onze hoofdpagina krijgt u al een goed idee van wat allemaal mogelijk is met natuursteen. Dit is echter nog lang niet alles. Als we alle mogelijkheden van natuursteen een speciale categorie zouden geven, dan zou onze site niet goed navigeerbaar zijn. We hebben er daarvoor gekozen om de meest gebruikelijke producten van natuursteen meer aandacht te geven.

Dit betekent niet dat als u naar een ander product van natuursteen zoekt, u naar een andere aanbieder op zoek moet. In onze fabriek kunnen we onze stenen de meest uiteenlopende vormen geven. Iedere wens op het gebied van natuursteen kan dus in vervulling komen.

Om u een aantal ideeën te geven; we kunnen naast aanrechtbladen onder andere ook achterwanden, plinten, muurafdekkers, zwembadranden en trappen van natuursteen maken

Overige Toepassingen | We staan ook open voor zakelijke transacties

We staan niet alleen altijd klaar voor consumenten. We kunnen ook veel betekenen voor bedrijven, winkels, ziekenhuizen, scholen en andere organisaties. Aan wie we ook leveren, onze producten van natuursteen worden er niet minder mooi of nuttig op.

Als u dus een speciaal verzoek heeft omtrent natuursteen, zoals een prachtige gevel voor uw winkel, een buitentrap van natuursteen voor uw kantoorpand, dan kunt u dus nu contact met ons opnemen. We zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken en u daarna een mooie prijs aanbieden.

We staan ook open voor projecten en kunnen zowel binnen de Benelux als binnen Europa leveren. Heeft u interesse in het verkopen van onze producten aan uw klanten en wilt een zakelijke deal bespreken, dan kunt ook een e-mail sturen of belletje plegen.

Overige Toepassingen | Op zoek naar een prijs?

Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om een speciaal product van natuursteen te laten maken? Net als bij onze aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken van natuursteen kunt u een prijs opvragen door het offerte formulier in te vullen. Deze vindt u op onze offerte pagina.

In het formulier heeft u de mogelijkheid om uw wensen aan te geven in een speciaal tekstveld. We zullen, aan de hand van de informatie in dit veld, contact met u opnemen zodat wij u een prijs voor u kunnen opstellen.