Dekton

Dekton | Een keukenwerkblad van Dekton kopen

Een keukenwerkblad van Dekton is de beste investering die u op het gebied van natuursteen kunt maken en keukenwerkbladen-kopen.nl helpt u met het maken van deze investering. We hebben namelijk ook Dekton in ons assortiment.

We kunnen, net als andere materialen, Dekton iedere gewenste vorm geven. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een keukenwerkblad of een andere toepassing, we kunnen voor u een Dekton blad op maat maken.

Hieronder vindt u een uitleg waarom Dekton een goede keuze is als u op zoek bent naar een keukenwerkblad. Bovendien treft u ook meteen een overzicht van alle uitvoeringen van Dekton die we aanbieden. Zo kunt meteen meer informatie over een specifieke variant aanvragen.

Dekton | Een keukenwerkblad voor het leven

Kiest u voor een Dekton, dan kiest u voor een keukenwerkblad voor het leven. Dekton is namelijk een materiaal dat extreem hard is en heel erg moeilijk te beschadigen is. Alle vormen van schade aan natuursteen, zoals het plaatsen van een hete pan, het snijden met een scherp object of het laten vallen van een zwaar object op het oppervlak, hebben geen effect op een keukenwerkblad van Dekton.

Dekton is, net als composiet en keramiek, een samengesteld materiaal en is opgebouwd uit porselein, kwarts en glas. Deze bestanddelen worden door middel van een speciale technologie, Particle Sintering Technology, samengesmolten tot het materiaal dat wij nu als Dekton kennen.

Dekton is een materiaal dat heel lastig stuk te krijgen is aangezien het heel erg sterk is. Bovendien is het een volledig homogeen materiaal. Dat betekent dat er geen microdefecten in Dekton aanwezig zijn waardoor er dus geen barsten ontstaan in het materiaal. Kortom, zolang het niet al te bont maakt, blijft een keukenwerkblad altijd mooi.

Dekton | Vrij van onderhoud en makkelijk schoon te maken

Dekton is niet alleen de perfecte keus voor een keukenwerkblad omdat het zo sterk en duurzaam is. Keukenwerkbladen van Dekton zijn ook nog eens heel makkelijk schoon te maken en vragen weinig onderhoud. Ideaal dus voor iedereen die het te druk heeft om zich zorgen te maken over welke staat het blad zich bevindt. Het is vaak genoeg om na gebruik het oppervlak schoon te vegen met een natte doek.

Daarnaast is Dekton ook nog eens vrij van onderhoud. Andere natuurstenen zoals graniet en marmer zullen regelmatig van onderhoud voorzien worden aangezien om ervoor te zorgen dat het blad blijft functioneren. Denk hierbij aan het aanbrengen van een nieuwe beschermende toplaag en het repareren van barsten, putjes en andere oneffenheden. In een Dekton keukenwerkblad komen deze problemen namelijk helemaal niet voor.

Dekton | Wat kunnen we verder verwachten?

Dekton is op het moment al een zeer aantrekkelijke keuze vanwege de talloze voordelen die het materiaal te bieden heeft. Het materiaal is momenteel echter behoorlijk prijzig, net zoals keramiek en composiet dat voorheen waren toen deze natuurstenen net op de markt kwamen. Bovendien is het een exclusieve natuursteen, aangezien het enkel ontwikkeld kan worden door Cosentino, welke een patent heeft op de PST technologie.

Het is dus veilig om aan te nemen dat Dekton in de toekomst een nog betere keuze zal worden. De prijzen zullen niet zo snel afnemen, het heeft immers tientallen jaren geduurd voordat composiet en keramiek in prijs zijn gedaald, maar we gaan er wel vanuit dat we de komende jaren ons assortiment van Dekton flink zal uitbreiden qua kleuren en uitvoeringen.

Dekton | Dekton keukenwerkbladen kopen

Een keukenwerkblad van Dekton kopen hoeft niet duur te zijn. Alhoewel Dekton één van de duurste materialen uit ons assortiment is, kunnen we ook dit materiaal voor een aantrekkelijke prijs aanbieden welke vele malen beter is dan bij andere aanbieders.

Dus zorg ervoor dat u alle maten opmeet voor uw Dekton keukenwerkblad en maak een beslissing welke kleur en welke dikte uw blad moet krijgen. Ga daarna naar onze offerte pagina en vul het formulier in. U krijgt van ons binnen een dag of anders twee dagen een prijs opgave.